Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/elteamvest.dk/public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479
Adgangskontrol - ADK
El-team Vest A/S logo

ADGANGSKONTROL
ADK

Adgangskontrol - ADK

Du og dine medarbejdere skal være trygge på arbejdspladsen – også når de går ud af døren.
Derfor skræddersyr vi den adgangskontrol, netop du og din virksomhed har brug for.

Video-overvågning og kontrolsystemer er blot forskellige ord for tryghed gennem teknik. Men du skal ikke bekymre dig om teknikken bag - den skal vi nok sørge for. Du skal blot forklare os, hvilken grad af sikkerhed, du har i tankerne – så finder vi den løsning, der passer til dig. En løsning, der beskytter dine medarbejdere og din virksomhed – eller dit private hjem, hvis du ønsker det. For naturligvis flytter vi gerne trygheden med helt ind i dit hjem.

Vi tilbyder altid et kontrolsystem, som er let at overskue og som hjælper med at få dagligdagen til at fungere. Glidende og uden unødigt besvær. Samtidig kan vore systemer altid integreres med øvrige alarm- og sikkerhedssystemer på ejendommen.
Overvågningen af systemerne sker fra en godkendt og døgnbemandet kontrolcentral. Det er din sikkerhed for en øget tryghed. Med den helt rigtige teknik.

Hvorfor?

  • Vi sikrer din tryghed
  • Vi gør din hverdag sikker
  • Vi lytter til dine behov
  • Vi holder øje for dig