Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/elteamvest.dk/public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479
Bygningsautomation - CTS/KNX/BMS
El-team Vest A/S logo

BYGNINGSAUTOMATION
CTS/KNX/BMS

Bygningsautomation - CTS/KNX/BMS

Ét tryk på din pc - så styrer du varmen i rummet. Lysniveauet. Ventilationen. Solgardinerne. Vinduesåbneren. Og meget mere. Sådan er CTS-løsninger, når de er bedst – og det er ikke svært. Bare lad os gøre forarbejdet.

Der er mange fordele ved intelligente CTS-løsninger på kontoret, på skolen eller i industrien. Ikke mindst kan det udnytte energien optimalt og tilpasse f.eks. temperaturen og ventilationen efter antallet af personer i rummet, men det forbedrer også indeklimaet markant.
Du får en samlet og enkel brugerflade for din ventilation og din varme – samt let adgang til at måle dit forbrug af el, vand, varme og gas. Du kan naturligvis også tjekke dine solcellers produktion af energi med et enkelt klik. Ydermere kan vores system integreres med porttelefon, AIA og ADK på en specialdesignet brugerflade, som vi tilpasser den enkelte kundes behov.

 

El-team Vest A/S har selvfølgelig de rigtige medarbejdere til opgaven. Medarbejdere, der har den nødvendige erfaring, de krævede certificeringer og den specialiserede viden, og som også står klar med kompetent service i fremtiden. Derfor kan du trygt lade os trække de forbindelser, der gør dit hus lidt mere intelligent. Både når det gælder CTS- og KNX-løsninger.

Download KNX certifikat

Den gode nyhed er så, at du også kun behøver én knap for at få intelligent styr på dit indeklima og dit lys. Du kan nemlig kontakte os lige her.

Hvorfor?