El-team Vest A/S logo

El-Team Vest får endnu et P-hus

Der skal bygges et P-hus ved vejle sygehus, med mellem 300-400 pladser.
Vejle Sygehus har de seneste år behandlet et stigende antal patienter, og i begyndelsen af 2017 åbnede den nybyggede Psykiatrisk Afdeling Vejle tæt ved sygehuset. Siden da, har der været mangel af P-pladser, både til ansatte, syge og pårørende. Det nye p-hus skal forbedre parkeringsforholdene ved sygehuset, og Region Syddanmark forventer, at parkeringspladserne kan tages i brug i sommeren 2019. Bygningen bliver rund og placeres på hjørnet af Horsensvej og Skovgade tæt ved sygehusets kræftafdeling.
Der bliver skruet op for lysniveauet i bygningen for at tryghed på alle tidspunkter af døgnet. Det kommer til at lyse op i krydset ved Horsensvej og Skovgade med det nye 5 etager høje P-hus.
El-team vest er i gang med at projektere på opgaven, der bla. indeholder speciale belysning i form NEON LED bånd, 160 m rundt,4 gange som giver en flot effekt på dette unikke p-hus.
Vejles nye P-hus bliver det niende El-team vest skal udføre og det bliver nok næppe det sidste….. mon ikke der kommer et mere inden JUL 