Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/elteamvest.dk/public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479
El-entreprise
El-team Vest A/S logo

VI DÆKKER
ALLE FORMER FOR EL-ENTREPRISE

El-entreprise

El-team Vest A/S er din oplagte partner til alle former for el-entreprise. Efter behov kan vi indgå i kompagniskab samt hoved- og totalentrepriser. Vi er også skarpe på teknik-entrepriser / el-entreprise, hvor det handler om f.eks. ventilation eller store CTS-opgaver, og naturligvis fag-entrepriser.

Vore ca. 40 elektrikker spænder vidt, så vi er eksperter på mange felter – altid med den seneste viden. Derfor kan du trygt overlade det til os at finde dine el-løsninger. Og er det nødvendigt, at vi selv projekterer og tegner, gør vi naturligvis også det.

El-team Vest A/S kan træde ind i din entreprise / el-entreprise, når det passer dig bedst, men vi vil altid gerne være med helt fra begyndelsen. Det sikrer dig den bedste rådgivning hele vejen – og den bedste og billigste løsning.

Offentlig

El-team vest har bidraget med el-installation på Skoler, børnehaver, sognehuse, kulturelle mødesteder, ældrepleje og p-huse. Listen over de offentlige projekter, er lang – og den vokser hele tiden.

Det er der gode grunde til – bl.a. at vi altid leverer løsninger, der er gennemtestet. Derfor står vi inde for, at el-installationer, ventilationen, it-delen m.m. fungerer fra første dag. Og selvfølgelig afleverer vi til tiden, så brugerne og beboerne kan flytte ind den dag, de er blevet lovet.

Boligbyggeri

500 danske familier flytter hvert år ind i et nyt hjem, hvor El-team Vest A/S har leveret el-installationer. De flytter ind til en hverdag, hvor de ikke skal spekulere på vedligeholdelse og sikkerhed – og hvor de selv har styr på indeklimaet. Helt enkelt.

Mange andelsboligforeninger vælger at bruge os. Med god grund. Det får de nemlig både glade beboere og en solid økonomi ud af.

Jeres forening kan gøre det samme – med samme resultat. Så bliver selv stramme tidsplaner overholdt, og I får en medspiller, der selv kan bidrage med konstruktive løsninger undervejs. Vi har nemlig den viden, der skal til for at løfte opgaven og få familien godt ind i det nye hjem. Til tiden.

Erhverv

Butikken skal bygges om. Lageret skal udvides. Kontoret skal moderniseres. Produktionen skal have nye haller. Hver gang, din virksomhed skal have et løft, vil vi gerne være med til at bære. Uanset størrelsen af din virksomhed. Vi sætter nemlig en ære i at hjælpe dig og dit firma godt i gang med en bedre og lettere hverdag.

El-team Vest A/S har allerede masser af erfaring med mange typer af el-entrepriser inden for erhvervsbyggerier, udvidelser, ombygninger og renoveringer. Og det er en god idé at invitere os med til bords fra begyndelsen. Så bliver vore intelligente el-løsninger nemlig en integreret del af din hverdag.

En vigtig del af vores arbejde er nemlig at rådgive dig, så du kan træffe de rigtige valg. Og når vi har afleveret til tiden, får du en udførlig dokumentation for, at vi har udført arbejdet som aftalt. Med El-team vest får du nemlig sikkerhed – fra den første, uforpligtende kontakt.

Hvorfor?

  • Vi dækker alle former for entrepriser
  • Vi er eksperter på mange felter
  • Vi rådgiver – og taler et sprog, der er til at forstå
  • Vi har erfaring – også med din opgave
  • Tænd for Kvaliteten. Tænd for trygheden. Og sluk for bekymringerne.
  • Se vore referencer her