El-team Vest A/S logo

Om El-Team Vest

Tænd for kvaliteten. Tænd for trygheden. Og sluk for bekymringerne.

El-team Vest A/S er som el-installatør, din private og professionelle partner til alle former for entrepriser / el-entrepriser. Uanset omfanget, uanset udfordringerne, er vort fokus altid på at løse dine el-opgaver til tiden. Effektivt, kreativt og til den rigtige pris.

Entrepriser / el-entrepriser af alle slags er El-team Vest´s speciale. El-team Vest er ofte med, når skoler eller institutioner skal have intelligente el-løsninger – men lige så ofte er det private virksomheder, der bruger El-team Vest. Uanset om det gælder solcelleanlæg, ventilation eller energistyring har El-team Vest den nødvendige viden og de seneste certificeringer.

El-team Vest A/S, der startede i 2008, som el-installatør, har haft vækst lige siden; både i antallet af elektrikere og i antallet af tilfredse kunder. I dag har El-team Vest 40 erfarne elektriker, der altid finder den rigtige løsning i en kvalitet, der holder. Og El-team Vest har snesevis af glade kunder, der vælger os igen og igen. Og igen.

El-team Vest A/S er baseret i Horsens, og herfra dækker vi hele landet. Derfor er El-team Vest hjælp aldrig ret meget mere end et enkelt opkald væk.

El-installation er let, hvis du overlader din El- entreprise til El-team Vest. Med El-team Vest A/S tænder du for kvaliteten fra den første kontakt til det sidste stik.

Medlemsbevis ELFO

Solcellecertifikat KSO

Entreprenør Faktablad

Bygge Rating

KNX certifikat

Kontakt indehaver Søren Jochimsen her, hvis du vil høre mere om f.eks.

  • El-entrepriser – vi lytter først og giver dig råd bagefter.
  • Service – vi hjælper også når strømmen svigter hos både private og erhverv.
  • Tele- og dataopgaver – vi forbinder dig med verden.
  • Tyveri-, overvågning og sikringsanlæg – vi tænder for din tryghed.
  • Eltjek – vi finder fejlene før de bliver til problemer.
  • CTS – vi styrer dit indeklima, varme og lys med et enkelt klik.

 

PERSONDATA 

Vi henviser til vores persondatapolitik omkring vores kunders persondata. 

http://elteamvest.dk/sites/default/files/persondatapolitik_for_el-team_v...