El-team Vest A/S logo

Toprent A/S, Stilling

PrintPrint

Toprent A/S, Stilling

El-team Vest har vundet el-entreprisen og opfører nyt domicil for Toprent A/S i Stilling ved Skanderborg. Her opføres et nyt domicil på godt 11.000 etagemeter, ca. 9000 m2 lager samt 2000 m2 administration.

Toprent A/S i Stilling, er en af de førende virksomheder indenfor salg af professionelle produkter til rengøring og hygiejne.

El-team Vest skal udføre den meget komplekse el-entreprise. Udover traditionel elinstallation indeholder el-entreprsen en større sikrings entreprise, der bl.a. indeholder AIA-anlæg, ADK-anlæg, porttelefon, videoovervågning, varsling, samt  ABA-anlæg indeholdende AGA-anlæg til detektering i specielle kemikalierum. Desuden etableres der ladestandere til el-biler.

Tidsplanen på byggeriet er forholdsvis stram, hvilket stiller store krav til planlægningen, koordineringen og samarbejdet, både internt i El-team Vest, samt eksternt med samarbejdspartnere og leverandører.

-Vi, i El-team Vest glæder os meget til at udføre denne opgave, samt at aflevere endnu et byggeri til rette tid og i rette kvalitet!