Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/elteamvest.dk/public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479
Sikringsanlæg - ABA/AVA/AVS
El-team Vest A/S logo

SIKRINGSANLÆG
ABA/AVA/AVS

Sikringsanlæg - ABA/AVA/AVS

En brandalarm, også kaldet et ABA-system, er en naturlig del af nyt byggeri. Ikke kun fordi loven kræver det, men også fordi det er en logisk og enkel måde at sikre både mennesker og værdier. I institutioner, i butikker, i storcentre og i virksomheder - og mange andre steder.

El-team vest lever op til alle krav. Dine - og lovens. Vi leverer såvel automatiske brandalarmeringssystemer som automatiske varslingssystemer - samt de såkaldte ABDL-systemer, altså automatisk branddørslukning.

 

Fælles for vore modeller er, at de alle altid er godkendt efter gældende lov. Det betyder, at vi hurtigt kan installere det system, du har brug for - uanset om det er et internt system, der f.eks. sætter en sirene i gang, eller et system, der sender en alarm til brandvæsenet. Eller begge dele, for det klarer vi selvfølgelig også.

Vore produkter hører til de bedste og mest moderne på markedet. Følsomheden og sikkerheden er indbygget, og naturligvis kan anlægget efter montering serviceres af alle godkendte installatører.

Hvorfor?

  • Vi tænker altid på sikkerheden først
  • Vi bruger kun godkendte systemer
  • Vi tolererer ingen fejl
  • Vi rykker hurtigt ud, når du har brug for det