El-team Vest A/S logo

20 EKSPERTER
KLAR TIL UDRYKNING

Skadeservice

Skader skal begrænses. Derfor er vi klar til at rykke hurtigt ud, når noget går galt i din virksomhed eller dit private hjem.

Hos El-team vest har vi ikke blot elektrikere, men også vores egen tømrer og egne vagtbiler. Det betyder, at vi altid kan løse de mest nødvendige opgaver, når der skal dækkes af, affugtes eller sikres el-installationer efter f.eks. en brand eller en stormskade. Vores vagtordning håndterer akutte skader alle døgnets timer hele året rundt.

Affugtning og vandskader

El-team vest kan klare alle typer af vandskader. Vi suger vand op, vi redder dit løsøre, vi desinficerer og gør rent efter kloakskader og vi stiller affugtere op. Netop når det gælder affugtning, er vi specialister. Vi har en specialiseret fugtafdeling, som ikke bare sætter affugtningen i gang, inden vi har analyseret opgaven. Du får også en fugtrapport samt efterfølgende kontrolmålinger. Vi er særdeles professionelle, når det gælder affugtning af igangværende byggerier, nybyg samt renoveringsopgaver, hvor vi monterer det rette udstyr til rette opgave.

Brandskader

Også når ilden er slukket, gælder det om at skaderne bliver så få og små som muligt. Vi sørger for afdækning og sikring af brandstedet. Vi suger vand op og sætter hurtigt en affugtning i gang. Vi tjekker for klorid og syre-udslip - og vi redder og opbevarer dit løsøre; evt. i en tørrekabine, hvis det er nødvendigt. Både for private, boligforeninger, private virksomheder og offentlige kontorer.

Hver gang, der sker en skade, har vi en forsikringsuddannet vagtleder på stedet. Vi laver en skaderapport med tilhørende foto-dokumentation – denne rapport får du senest den første hverdag efter branden.

Hvorfor?

  • Vi svarer hele døgnet
  • Vi rykker hurtigt ud
  • Vi begrænser skaden
  • Vi redder dine ting
  • Vi hjælper dig videre
  • Vi samarbejder med forsikringsselskaber