Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/elteamvest.dk/public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479
Z-huset Aarhus havn
El-team Vest A/S logo

Vi Z’er lys på endnu et spektakulært byggeri på Aarhus havn.

Z-Huset bliver bygget på Pier 4 i Aarhus havn. Bygningen vil skråne ned mod den gamle lystbådehavn og have udsigt mod Aarhusbugten mod syd og Riis Skov mod nord. Byggeriet som allerede er i gang foregår i 3 etaper og rummer ca. 24.000 etagemeter til bolig og erhverv. Første og anden etape er skudt i gang og indeholder 12.000m2 boliger og 3.500m2 erhverv. De første 2 etaper forventes indflytningsklar i starten af 2017.

I El-entreprisen indgår der bl.a en meget spændende og udfordrende opgave omkring løsningen, af hele brand installationsdelen. Den indeholder et meget kompleks ABA og Varslings-system, som vil skabe maximalt sikkerhed for alle husets beboere. Derudover bliver der lavet en meget omfattende flugtvejsbelysning der omfatter belysning af gulvarealer i flugtvejene under brand eller lignende, ”Så det er godt vi har løst denne type opgave mange gange før”.

Vi begyndte arbejdet i uge 43 med 3 mand beskæftiget, men vil i løbet af kort tid have sat yderligere 3 mand på projektet. Den første del omfatter 2 P-kældre samt den 1 etape af boligerne, som skal stå færdig i juli 2016.

En spændende opgave der kræver professionel styring og dygtige medarbejder.