El-Team Vest styrker ledelsen og udvider med afdeling i Kolding
28.02.2023

El-Team Vest styrker ledelsen og udvider med afdeling i Kolding

El-Team Vest A/S kigger ind i et begivenhedsrigt 2023, hvor de udvider virksomheden med en ny afdeling i Kolding og siger velkommen til ny erfaren Projektchef for Entrepriseafdelingen.

Ændringerne sker i forlængelse af virksomhedens 5-årige strategiplan, der skal sørge for, at El-Team Vest nu og i fremtiden er det naturlige valg for eksisterende og nye kunder, som søger en samarbejdspartner inden for el-entreprise, -service samt brand- og sikringsanlæg.

Her er den nye afdeling i Kolding, ansættelsen af en ny nøglemedarbejder samt udvidelsen af direktionen nogle af de tiltag, der er på papiret i 2023 for Horsens-virksomheden, El-Team Vest.

Udvidelse af direktionen 

Hos El-Team Vest startede 2023 med en udvidelse af direktionen, hvor Økonomichef, Susanne Bundgaard Schmidt, i februar indtrådte i direktionen, der nu består af Søren Jochimsen og Susanne Bundgaard Schmidt.

Ændringen i direktionen samt ansættelsen af Projektchef, Jesper Johansen, skal styrke ledelsen og understøtte virksomhedens fremtidige mål og samtidig understøtte øget fokus på både salg og udvikling.

Projektchef skal være med til at opstarte ny afdeling i Kolding

Jesper Johansen tiltræder pr. 15. marts 2023 som ny Projektchef for hele El-Team Vests Entrepriseafdeling, hvor han desuden kommer til at stå for den daglige drift og ledelse af Kolding-afdelingen. 

Jesper er uddannet elinstallatør og har mange års erfaring som projektchef i branchen, hvor han de seneste år har stået for en del større entrepriseprojekter inden for bl.a. erhvervs- og boligbyggeri. Jesper har desuden tidligere været medejer i virksomheden Buchreitz, beliggende i Kolding.

“Jeg ser frem til at blive en del af en erfaren virksomhed og et stærkt team, der særligt formår at løse de helt store entrepriseprojekter. Jeg forventer at kunne være med til at udvikle virksomheden yderligere og skabe et godt springbræt i Trekantområdet, hvorfra El-Team Vest kan bevæge sig længere sydpå end Horsens,” siger Jesper Johansen.

Privat bor Jesper i Kolding, så han har et godt lokalkendskab til både området og dets virksomheder.

Fortsat på udkig efter den rigtige placering og de rigtige medarbejdere

El-Team Vests nye afdeling i Kolding forventes startet op i løbet af 2023. Lige nu arbejdes der på at finde den helt rigtige placering og de rigtige medarbejdere.

Direktør og indehaver af El-Team Vest, Søren Jochimsen, ser frem til den fremtidige udvikling og er glad for at have fået Jesper med ombord:

“Afdelingen i Kolding startes op nu, så vi kan være endnu tættere på vores kunder i Trekantområdet, og samtidig dække endnu bredere i fremtiden. Her bliver Jesper en vigtig medspiller, og han skal være med til at starte afdelingen op i løbet af 2023.”

bubble