Kursusdag og sommerfest hos El-team Vest og Totalsikring
09.09.2020

Kursusdag og sommerfest hos El-team Vest og Totalsikring

Coronanedlukning i samfundet udskød meget - blandt andet vores årlige kursusdag og sommerfest, så det var længe ventet, da alt personalet blev samlet til en dag med både læring, teambuilding og fest.

Hos El-team Vest og Totalsikring prioriterer vi disse arrangementer højt, så personalet mødes og føler sig som et fælles hold, selvom vi ofte arbejder på forskellige byggepladser mv. rundt omkring i landet.

Dagen blev skudt i gang med fælles morgenmad og informationsmøde, hvorefter vi deltog i 4 forskellige kurser hele formiddagen. Personalet kunne vælge : kursus i DALI – BEG danmark, kursus i eftersyn, afprøvning, rapportering før i idriftsættelse samt kursus i brandslukning fra Scandisupply og kursus i DBI-retningslinjer.

Sådan fem timers input kræver en solid frokost, så Beldot havde sørget for en kæmpe bøfsandwich med masser af sovs, og alle mand var derefter klar til teambuilding i form af forskellige spil på virksomhedens grønne arealer. Vinderteamet fik flotte præmier fra LEMU.

Uden mad og drikke duer helten ikke - heller ikke el-heltene hos El-team Vest og Totalsikring, så efter teambuildingsaktiviteterne var der endnu en servering. Beringsslagteren sørgede for en stor og lækker grillbuffet, der blev indtaget med kolde fadøl og cocktails, og herefter var der live musik og fest til sen aften.

Det var fantastisk dejligt at se alle gutterne igen. Som billederne afspejler, havde vi en virkelig god dag med både fagligt indhold, god mad samt fest og farver, som de alle har fortjent

bubble