Traditionelle lysstofrør udgår pr. 24. august 2023
26.07.2023

Traditionelle lysstofrør udgår pr. 24. august 2023

Er du og din virksomhed opmærksom på, at det pr. 24. august 2023 ikke længere er muligt at købe traditionelle T5, T8 og kompakt lysstofrør?

Udfasningen skyldes et nyt EU-direktiv, der har besluttet, at traditionelle lysstofrør, indeholdende kviksølv, fremover er ulovlige, og der vil f.o.m. d. 24. august 2023 ikke længere blive produceret flere af disse modeller.

Så længe der er lagre, må lysrørene dog sælges, købes og bruges – også efter den 24. august 2023 - men der vil ikke blive importeret eller produceret flere efter denne dato. 

Få bedre og mere energirigtige lyskilder

Det betyder, at det for mange virksomheder vil blive nødvendigt at kigge ind i andre alternativer – men det er samtidig en god mulighed for at skifte til en bedre og mere energirigtig lysløsning. 

Udover en mere energirigtig løsning vil der også være penge at spare på driften, hvor der desuden vil være mindre vedligeholdes samt en god tilbagebetalingstid på under fire år.

Mulighederne for udskiftning og løsninger er dog mange, og her hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Vi kommer naturligvis også og udskifter de traditionelle lysstofrør for jer efterfølgende. 

Tag fat i os, hvis vi også skal hjælpe jer, eller læs mere om udfasningen her

bubble