BIG HQ – Innovativt byggeri i København

BIG HQ – Innovativt byggeri i København

El-Team Vest og Totalsikring har stået for storentreprisen af BIG's nye hovedsæde, der er beliggende i Københavns Nordhavn.

Det 7-etagers høje domicil på ca. 4.800 m2 er et spændende, anderledes og kreativt projekt, hvor der fra starten har været fokus på innovative, grønne og arkitektoniske løsninger. 

– "Der er tale om et atypisk og komplekst projekt af en helt særlig kaliber, som vi er meget stolte over at være en del af sammen med en masse dygtige fagfolk," lyder det fra Direktør, Søren Jochimsen.

Innovative og komplekse løsninger 

BIG's nye hovedsæde er er tegnet af arkitekt Bjarke Ingels, og det skiller sig ud, både i udseende og i konstruktion, hvor der er benyttet flere innovative og komplicerede løsninger for at komme i mål med det DGNB Guld-certificerede projekt. 

Her har vi i El-Team Vest stået for installation af varmepumper, solceller og intelligent varme- og lysstyring (KNX), der alt sammen skal skabe et grønnere og bedre indeklima i det kommende domicil.

Foruden den totale el-entreprise på projektet, har vi i El-Team Vest også stået for VVS- og ventilationsarbejdet i godt samarbejde med Kjellerup VVS og Ventilation. 

Slutspurten er netop sat ind 

Byggeriet af BIG's HQ går nu ind i sidste monteringsfase, hvor det herefter forventes, at kontorbygningen kan tages i brug i sommeren 2023.

I denne sidste fase har Totalsikring desuden stået for brandsikring (ABA), varslingsanlæg m. talevarsling (AVA), indbrudsalarmanlæg (AIA) samt adgangskontrolanlæg (ADK).

Installationerne og de efterfølgende kvalitetskontroller sikrer nu, at bygningen står trygt i fremtiden, samtidig med at virksomheden lever op til nutidens kvalitetskrav for sikring.

Entreprise

Ventilation

VVS

KNX

Brandsikring

ABA

AVA

AIA

ADK

bubble