DIN SIKKERHED FOR ET VELUDFØRT BYGGEPROJEKT

El-Team Vest er din oplagte partner til alle former for el-entrepriser. Vi dækker alle former for el-entrepriser – uanset om det er et større bolig-, offentlig- eller erhvervsbyggeri.

Alt efter behov kan vi indgå i kompagniskab samt hoved- og totalentrepriser. Vi er også skarpe på teknik-entrepriser / el-entrepriser, hvor det handler om f.eks. ventilation eller store CTS-opgaver, og naturligvis fag-entrepriser.

Vi er et team på mere end 65 kompetente elektrikere, projektledere og installatører, hvis kompetencer spænder bredt! Vi tør derfor godt sige, at vi er eksperter på mange felter – og altid med den seneste viden. Du kan derfor trygt overlade dine el-løsninger til os. Og er det nødvendigt, at vi selv projekterer og tegner, så gør vi naturligvis også det.

El-Team Vest kan træde ind i jeres entreprise, når det passer jer, men vi vil altid gerne være med helt fra begyndelsen. Det sikrer jer den bedste rådgivning hele vejen til den bedste pris.

OFFENTLIG

El-Team Vest har bidraget med el-installationer til skoler, børnehaver, sognehuse, kulturelle mødesteder, ældrepleje og p-huse. Listen over offentlige projekter, som El-Team Vest har bidraget til, er lang, og den vokser hele tiden.

Og det er der gode grunde til: Vi leverer altid løsninger, der er gennemtestet.

Vi står inde for, at vores el-installationer, ventilationen, it-delen m.m. fungerer fra første dag. Og vi afleverer selvfølgelig altid projekterne til tiden, så brugerne og beboerne kan flytte ind den dag, de er blevet lovet.

BOLIGBYGGERI

500 danske familier flytter hvert år ind i et nyt hjem, hvor El-Team Vest har leveret el-installationerne. De flytter ind til en hverdag, hvor de ikke skal spekulere på vedligeholdelse og sikkerhed, og hvor de selv har styr på indeklimaet – helt enkelt.

Mange andelsboligforeninger vælger at bruge El-Team Vest – og med god grund. Det får de nemlig både glade beboere og en solid økonomi ud af.

Jeres forening kan gøre det samme – med samme resultat. Så bliver selv stramme tidsplaner overholdt, og I får en medspiller, der selv kan bidrage med konstruktive løsninger undervejs. Vi har nemlig den viden, der skal til for at løfte opgaven og få familien godt ind i det nye hjem. Til tiden.

ERHVERV

Butikken skal bygges om. Lageret skal udvides. Kontoret skal moderniseres. Produktionen skal have nye haller. Hver gang, din virksomhed skal have et løft, vil vi gerne være med til at bære. Uanset størrelsen af din virksomhed. Vi sætter nemlig en ære i at hjælpe dig og dit firma godt i gang med en bedre og lettere hverdag.

El-Team Vest har allerede masser af erfaring med mange typer af el-entrepriser indenfor erhvervsbyggerier, udvidelser, ombygninger og renoveringer. Og det er en god idé at invitere os med til bords fra begyndelsen. Så bliver vore intelligente el-løsninger nemlig en integreret del af din hverdag.

En vigtig del af vores arbejde er nemlig at rådgive dig, så du kan træffe de rigtige valg. Og når vi har afleveret til tiden, får du en udførlig dokumentation for, at vi har udført arbejdet som aftalt. Med El-Team Vest får du nemlig sikkerhed – fra den første, uforpligtende kontakt.

  • HVORFOR?

  • Vi dækker alle former for entrepriser
  • Vi er eksperter på mange felter
  • Vi rådgiver og taler et sprog, der er til at forstå
  • Vi har erfaring – også med din opgave
  • Tænd for kvaliteten. Tænd for trygheden. Og sluk for bekymringerne.
  • Se vore referencer her
telefon telefon

Lad os tage en snak om jeres opgave 

+45 76 58 78 00

info@elteamvest.dk

bubble