Om El-Team Vest

TÆND FOR KVALITETEN. TÆND FOR TRYGHEDEN. OG SLUK FOR BEKYMRINGERNE.

El-Team Vest A/S er som el-installatør, din professionelle partner til alle former for el-entrepriser og service. Uanset omfanget eller udfordringerne, så er vores fokus altid at løse dine el-opgaver til tiden, effektivt, kreativt og til den rigtige pris. Vi tænder for kvaliteten og trygheden – og slukker for bekymringerne.

GODE VÆRDIER HELE VEJEN IGENNEM

El-Team Vest blev etableret i 2008 som el-installatør virksomhed, og vi har haft god vækst lige siden; både i antallet af elektrikere og i antallet af tilfredse kunder. Det bunder i, at vi hos El-Team Vest har en række af gode værdier, som vi gør brug af hele vejen rundt i vores organisation. 

VI LYTTER FØRST — RÅDGIVER BAGEFTER
Der findes ikke to projekter, der er 1:1. Derfor er vores ypperste kompetence altid, at lytte først – og rådgive bagefter. El-Team Vest har mange års erfaringer med skræddersyede løsninger, hvor vi kombinerer vores høje viden og kompencer med godt håndværk.

Men første skridt i processen er altid, at vi sørger for at lytte til vores kunders udfordringer og behov først, så vi efterfølgende kan rådgive og skabe den bedste løsning. Det har på sigt skabt et stærkt fundament af glade kunder, der vælger El-Team Vest igen og igen – og igen. 

GODE MEDARBEJDERE BANER VEJEN FOR EN GOD FORRETNING
Hos El-Team Vest lægger vi vægt på at have en arbejdsplads, hvor vores kolleger føler sig glade og tilfredse, udfordret og hørt i deres daglige projekter. Det indebærer, at vi hos El-Team Vest har en organisation, hvor vores medarbejdere har stor medbestemmelse og medindflydelse i planlægningen og eksekveringen af projekter. Derudover sørger vi altid for, at vores medarbejdere får mulighed for at blive endnu bedre gennem kompetenceindbydende forhold og videreuddannelse.

Vi er stolte over, at El-Team Vest i dag består af mere end 65 erfarne elektrikere, der altid finder den rigtige løsning i en kvalitet, der holder.

bubble