ÉN SERVICEAFTALE, DER KAN DET HELE

 

El-Team Vest og FH Automation lancerer nu et nyt fælles servicekoncept til alle produktions- og industrivirksomheder.

Sammen kan vi servicere alt hvad en fabrik eller en produktionsvirksomhed indeholder – så længe der blot er strøm i. Lige fra porten man kører ind af, til dørsystemet, brandalarmen, produktionsapparatet, specialmaskinerne, de gear og taljer, der sidder heri, og det stykke software maskinen styres af. Sammen kan vi servicere det hele, og lige netop derfor giver dette samarbejde rigtig god mening! Dette gælder både forebyggende, lovpligtig og akut service.

Selvom adresserne, logoet og farverne er forskellige, garanterer vi at du vil opleve, at El-Team Vest og FH Automation vil fungere som ét firma, hvis du tegner en fælles serviceaftale med os. Det kan vi garantere, da relationerne mellem os er tætte, og er bygget på venskab, erfaringer og en fælles historik.

Vi kan med god ro i maven garantere en gnidningsfri oplevelse, hvor ansvar, kommunikation og administration samles ét sted.

 content/indhold-landingssiderdiagram.jpg

Fem fordele ved servicekonceptet

 

 1. Du får kun én kontaktperson
  Du har altid én kontaktperson, som du i sidste ende kan tage fat i – uanset hvad. Herfra skal vedkommende nok sørge for at tage hånd om dine ønsker.

 2. Det er altid de samme ansigter, du møder
  Vi sammensætter et team af vores servicefolk, så det altid er de samme mennesker, du møder. På den måde sikres du, at de har alle forudgående informationer, og du ikke skal sætte nye folk ind i opgaven fra gang til gang. Disse mennesker bliver ligeledes dine nød-kontakter, der hurtigt rykker ud, hvis uheldet skulle være ude.

 3. Èn faktura
  Du slipper for alt det administrative bøvl. Vi sørger for, at du kun modtager én faktura, og altid fra det samme sted.

 4. Ring alle døgnets 24 timer – på alle årets 365 dage
  Og vi mener det! Enhver servicevirksomhed med respekt for sig selv, møder op når der er brug for det. Også når der er produktionsnedbrud en søndag nat midt i industriferien.

 5. Fleksibilitet, nærhed og tillid
  Vores servicekoncept er bygget på tillid, venskab og nærhed. Vi tror på den gode relation, og på at opbygge en relation med de samme mennesker over tid. Fælles for FH Automation og El-Team Vest er, at vi anerkender styrken i de gode relationer, og aftaler der bliver overholdt.

content/samarbejde.jpg

FH Automation: Industriens kompetencecenter

FH Automation er en kvalitets- og serviceorienteret producent og leverandør af software, el-tavler og systemløsninger til den danske industri. Fra vores afdelinger i Horsens og Ringsted sikrer vores 65 kvalificerede medarbejdere den optimale automatikløsning til procesanlæg og specialmaskiner.

Vi har i hele vores levetid haft service som en kerneydelse. Vi ved, at det er dyrt at holde stille med et produktionsanlæg, og derfor har vi udviklet en servicekultur, hvor behovet for akut assistance er i højsædet og prioriteres højt.

Vi servicerer både mekanisk, elektronisk og på softwaren, ligesom vi gerne sparrer om mulige opgraderinger eller tilføjelser på jeres anlæg og maskiner. På vores eget værksted i Horsens serviceres og repareres elektromotorer, pumper, gear og taljer.

content/fh-automation-logo-cut.jpg

Vil du vide mere om FH Automation, så besøg deres hjemmeside www.fhautomation.dk

telefon telefon

Lad os tage en snak om jeres opgave 

+45 76 58 78 00

info@elteamvest.dk

bubble